„Cégünk küldetése, hogy megrendelőink szakmai, humán-erőforrás- és szervezetfejlesztési igényeit pontosan és szakszerűen konvertáljuk innovációs folyamattá és tréning-programmá, a megvalósítás során garanciát vállalva tevékenységünk minőségéért, célirányosságáért és eredményességéért.”
(Dr. Kristóf Ágnes, oktatási igazgató, cégalapító)

A KLG Prominent Kft. alapítója dr. Kristóf Ágnes, aki 20 éven keresztül foglalkozott felnőttoktatással, ebből 11 évig a világ egyik vezető multinacionális biztosítótársaságának magyarországi oktatási igazgatójaként, valamint 6 évig a MABISZ Oktatási Tagozatának választott vezetőjeként. 1999-ben vezető tanácsadóként működött közre a biztosítótársaság oktatási tevékenységének outsourcing projektjében, ezzel egyidejűleg hozta létre a napjainkig sikeresen működő KLG Prominent Kft-t.

Dr. Kristóf Ágnes fiával, a cég jelenlegi ügyvezető igazgatójával, Lukács Gáborral együtt kialakított egy trénerekből, szakmai oktatókból, tanácsadókból, coachokból álló szakértői csapatot, akik a KLG Prominent Kft. szakmai, baráti közösségét alkotják, és akik mindannyian azonos küldetéssel, hitvallással végzik munkájukat.

Cégünk fő profilja az egyedi inside tréningek, workshopok, szervezetfejlesztési és képzési projektek megtervezése és megvalósítása vállalati megrendelőink számára oly módon, hogy ezeket a képzéseket a szervezetfejlesztési folyamatban értelmezzük és integráljuk.
Kiemelt fókuszpontjaink: változásmenedzsment, konfliktuskezelés, stresszmenedzsment, kommunkiáció a vállalati átalakítási és leépítési folyamatokhoz kapcsolódó támogató tréningek és coaching, komplex koncepciók kialakítása.

Tanácsadóként olyan képzési rendszerek, illetve modulok fejlesztésével foglalkozunk, melyek a vállalati HR-rendszerekbe épülve hatékonyabbá teszik a személyzetfejlesztési politikát.

Tevékenységünk magas színvonalának biztosítása érdekében a szakma legjobbjait foglalkoztatjuk a tréning, a moderálás és a coaching területén, továbbá az Európai Coaching Szövetséggel való élő kapcsolatunk segítségével folyamatosan beépítjük képzéseinkbe a legújabb szakmai trendeket.

 

Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek:

Kiemelt referenciáink:


KLG Prominent Kft. 1114 Budapest, Könyves Gy. u. 5. Felnőttképzési nyilvántartási szám: 01-0461-04, Intézményi akkreditációs lajstromszám: AL2102.