Törvényi háttér:

A munkavédelemről szóló 1993. évi XCIII. törvény előírja a kockázati tényezők kezelésének munkáltatói feladatát. Ezen törvény 2008. január 1-jei módosítása nevesíti a pszichoszociális kockázatot, előírva annak rendszeres monitorozását és a kockázatcsökkentést, valamint, hogy 3 évente kötelező a „pszichoszociális kockázati felmérés” elvégeztetése.

Ajánlatunk:

A KLG Prominent Kft. szakszerűen és teljeskörűen elvégzi az Ön cége számára a kötelező vizsgálatot, aminek az alapvető tematikája a következők szerint alakul:

  • egyeztetés, a Megrendelő igényeinek pontos meghatározása
  • anonim online kitölthető és / vagy papír alapon kitölthető anonim önkitöltős kérdőív felmérés elvégzése
  • személyes interjúkon alapuló „pszichoszociális kockázati faktor felmérés” elvégzése
  • Az online és/vagy nyomtatott formában valamint személyes interjú segítségével történt felmérés lezárását követően a részletes csoportos eredmények elemzése és értékelése alapján csoport- és cégspecifikus intézkedési javaslatot, képzési koncepciót készítünk a pszichoszociális kockázatok csökkentésére és a munkavállalói energiaszint és a munkavállalói hatékonyság növelésére, amit Megrendelő részére átadunk és személyesen prezentálunk.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat munkatársunktól: tovább

Kiemelt referenciáink:


KLG Prominent Kft. 1114 Budapest, Könyves Gy. u. 5. Felnőttképzési nyilvántartási szám: 01-0461-04, Intézményi akkreditációs lajstromszám: AL2102.