A coaching, mint a leghatékonyabb egyéni-, illetve csoportos kompetenciafejlesztési módszer, cégünk kiemelt szakterülete.

Coaching programjaink belső vezető szakértője dr. Peter Szabó (MCC), világhírű mester coach, a svájci SolutionSurfers International szervezet társalapítója és vezetője, valamint ICF (International Coach Federation) mestercoach és az ICF professzionális coachokat akkreditáló bizottság értékelő tagja. A svájci magyar szakember négy kontinensen és kilenc nyelven zajló nemzetközi coachképzésekért felel; A Rövid és tartós coaching (Brief Coaching for Lasting Solutions, 2005) és a Coaching Plain and Simple (2009) című világhírű coaching szakkönyvek társszerzője. Könyveit és szakmai írásait 14 nyelvre fordították le. Több mint 5000 coachot képzett 1997 óta, és jelenleg számos európai egyetem posztgraduális képzésén tanít coachingot.

„Ági egyedülálló lehetőséget biztosított ahhoz, hogy új irányba fejlődhessek és újításokat hajthassak végre a tréningek és képzések világában. Mindez csak úgy jöhetett létre, hogy ő a teljes erejével és bizalmával támogatott és mögöttem állt.” (Dr. Peter Szabó szavai dr. Kristóf Ágnesről a KLG Prominent cégalapítójáról)

Szakértő coach csapatunk többsége svájci mestercoach szakértőnktől, dr. Peter Szabotól tanulta a Brief Coaching for Lasting Solutions, azaz „a rövid és tartós coaching” módszertanát.

Megoldások a Coaching kínálatunkból:

  • Vezetői coaching
  • Team coaching
  • Szupervízió
  • Shadowing
  • Brief Coaching for Lasting Solutions  ( azaz a „rövid és tartós coaching” dr. Peter Szabó svájci mestercoachtól elsajátított módszertana)
  • Coaching szemléletű tréningek

Kiemelt referenciáink:


KLG Prominent Kft. 1114 Budapest, Könyves Gy. u. 5. Felnőttképzési nyilvántartási szám: 01-0461-04, Intézményi akkreditációs lajstromszám: AL2102.